Mindfulness DelftCassandra Kosten
Banyan Yoga
Delft
Website: https://www.banyanyoga.nl

Direct contact

De nieuwe Mindfulness trainingen in Delft.

 Een Mindfulness training bestaat uit acht sessies van twee tot tweeënhalf uur in acht achtereenvolgende weken met als afsluiting een terugkomdag (een middag of avond). Gedurende die acht weken bouwt het programma zich zodanig op dat je geleidelijk aan de essentie van Mindfulness training begint te begrijpen en nog veel belangrijker, het effect in je leven begint te ervaren. De meeste deelnemers ervaren de positieve effecten van het beoefenen van Mindfulness al na vijf tot zes weken. Wil je meer weten over Mindfulness en de training en de trainers, kijk dan op Mindfulness Delft.

Data en tijdstippen.

De startdata en tijdstippen van nieuwe trainingen en workshops in Delft maken we nader bekend.

Kosten van een Mindfulness training of workshop.

Een volledige 8-weekse basistraining Mindfulness kost voor particulieren € 495,-. Dit is inclusief een intake, elke training koffie/thee en gezonde lekkere dingen, lesmateriaal, een theorie map, audiobestanden met Mindfulness oefeningen die je zelf thuis kunt doen en een terugkomdag. Deelname aan een Mindfulness workshop kost € 25,- per persoon inclusief koffie, thee en gezonde snacks.  In Delft worden alle trainingen en workshops begeleid door een duo van twee trainers. De Mindfulness trainers van Maxximize in Delft zijn Jan van Hoof, Emilia Gransberg en Cassandra Kosten .

  • Cassandra kosten 06-38715167
  • Jan van Hoof 06-11865225

Informatie of aanmelden.

Ben je geïnteresseerd in een Mindfulness training of workshop, ga dan naar Mindfulness Delft en vul het contactfomulier in. We nemen dan contact met je op om je voorkeuren te bespreken. Als je besluit deel te nemen aan de training of workshop sturen we je een intake formulier met vragen over je drijfveren en doelen. Als je wilt kan er ook een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Als je hierna definitief deel wilt nemen ontvang je van ons een leerovereenkomst en bevestiging van je deelname. Met regelmaat houden we je op de hoogte en twee weken voor de training herinneren we je aan de start van de trainingsperiode.