mindfulness heerlenElla Lemmens, Mindfulness in je leven
06-26837384
Website: https://mindfulnessinjeleven.com/
Heerlen

Direct contact

Mindfulness Heerlen en omgeving: en NU aandacht voor jezelf

Drukte, stress, piekeren, vermoeidheid, pijn….mindfulness op maat voor de individuele situatie.

Mindfulness oftewel aandachtstraining kan een belangrijk instrument zijn om stress te leren hanteren. We luisteren vaak te weinig naar de eerste signalen van stress, omdat we deze signalen eenvoudigweg niet meer herkennen.

De mindfulnesstraining is individueel of voor twee personen. Hierdoor kan de training op maat gemaakt worden op de individuele situatie.De training wordt gegeven in Heerlen nabij het centrum en bestrijkt een periode van minimaal acht weken.

Mindfulness biedt oefeningen die je kunt toepassen in je dagelijks leven. De nadruk ligt op het ervaringsgericht oefenen. Er zijn geen speciale vaardigheden vereist.

Meer weten of aanmelden? [button color=”orange” target=”_blank” url=”https://www.mindfulnessinjeleven.com/contact”]Direct contact[/button]

Mindfulness vervolg

Een vervolg op de 8 weekse training.
Door middel van de reeds geleerde oefeningen bij de 8- weekse trainingen ga je aan de slag met een thema of vraag.
Tijdens een voorgesprek kan besproken worden in welke thema of welke thema’s je je wilt verdiepen.

Tarief en aanvang

PARTICULIEREN :   

8 weken mindfulness training voor volwassenen (op een avond of vrijdag overdag)

Training individueel

Een individueel begeleid programma bestaat uit 8 sessies (wekelijks) van ongeveer 1 uur en een voorgesprek. Binnen deze tijd wordt het hele protocol doorlopen. Wanneer gewenst wordt dit afgestemd op de individuele situatie.
De richtprijs voor een individueel programma is  minimaal* € 400 (incl. werkboek en cd’s) voor particulieren en € 550 voor bedrijven. Start in overleg. Je aanmelding is definitief na gesprek met de trainer en ontvangst van het cursusgeld.

Training voor 2 personen  (op een avond of vrijdag overdag)

Een programma bestaat uit 8 sessies (wekelijks) van 1.5 uur en een voorgesprek. Binnen deze tijd wordt het hele protocol doorlopen. Wanneer gewenst wordt dit afgestemd op de individuele situatie. De richtprijs is minimaal* € 350 p.p. (incl. werkboek en cd’s) voor particulieren en € 500 p.p. voor bedrijven. Start in overleg. Je aanmelding is definitief na gesprek met de trainer en ontvangst van het cursusgeld.