mindfulness hoornCorine van der Molen
Hoorn
Website: hoorninbalans

Direct contact


 

Coaching cognitieve therapie, mindfulness

Binnen mijn praktijk werk ik vanuit de Mindfulness theorie, cognitieve therapie

Werken aan bewustwording, herkennen, erkennen en accepteren wat je situatie of probleem is. Tijdens de gesprekken richten we ons op wat jij ervaart en hoe je ten opzichte van jezelf, problemen, emoties, je leven, of situaties aan kijkt. Ik geef je een basis mee om de stap naar verandering en ontwikkeling in alle vertrouwen aan te gaan. Effectief, praktisch en uitvoerbaar. Jouw kwaliteiten en valkuilen worden in kaart gebracht en werken we aan het volledig optimaliseren van je persoonlijke mogelijkheden.

Door deze bewustwording leer je eigen ingesleten, automatische patronen (in doen en denken) te herkennen en ontstaat er ruimte voor vernieuwd gedrag en omgang te hebben met de betreffende gevoelens en/of problematiek.

Mijn doel is om jou inzicht mee te geven en  handvatten aan te reiken die nodig zijn, gericht op wat jij ervaart en nodig hebt.

Mindfulness wint steeds meer terrein binnen de geestelijke gezondheidszorg. Het wordt door artsen en therapeuten als een volwaardige therapie gezien die wetenschappelijk is onderbouwd en waarvan onderzoek aantoont dat ze goed werkt.

Als coach ben ik je vertrouwenspersoon en heb ik geheimhoudingsplicht. Onbevooroordeeld bied ik persoonlijke en professionele begeleiding. Mijn praktijk biedt ruimte en rust en is laagdrempelig.

Ik nodig je uit de informatie op deze website verder te lezen en tot de ontdekking te komen dat succes, geluk en tevredenheid binnen jouw handbereik liggen.

Wanneer meld je je aan voor Coaching?

 1.  angsten/ onzekerheden
 2. oververmoeidheid/ slapeloosheid
 3.  piekergedrag/ drukte in je hoofd
 4.  stress gerelateerde klachten
 5.  hoog gevoeligheid klachten (HSP)
 6.  gezondheid verbetering (voeding)
 7.  grenzen ontdekken en leren aangeven, lat niet zo hoog leggen
 8.  problemen binnen het gezin
 9.  innerlijke onrust
 10.  burn out
 11.  emotionele blokkades
 12.  gebrek aan zelfvertrouwen
 13. balans opmaken tussen werk en privé
 14. relatie problemen
 15. na ziekte of herstel

Contact en locatie mindfulness Hoorn

Grote oost 5 B
1621 BR Hoorn

Tarieven

Mindfulness Coaching: € 45,-  Maandag t/m vrijdag (bij uitzondering ook in de avonduren mogelijk)