Mindfulness trainer purmerendBärbel Müller
De verbeelding
Purmerend

Direct contact

Mindfulness, een ontspannen gedachte

In de praktijk van alledag staan we bloot aan een voortdurende stroom van prikkels die stress veroorzaken; werkdruk, grote informatiestro­men, elkaar steeds op­volgende veranderingen en/of reorganisaties. Maar ook de dagelijkse files en de thuis­situatie spelen een rol.

Een beetje stress, daar is niets mis mee. Maar wanneer de ene situatie wordt gevolgd door de andere is er geen ruimte om te herstellen en kan chronische stress ontstaan. Gevolg hiervan is lichamelijke, geestelijke en emotionele uitputting.

Wat is mindfulness?

Mindfulness is een bewuste open vriendelijke aandacht die vrij is van veroordelingen. Het is nooit afhankelijk van wat in het leven gebeurt. Het is enkel een houding die je te allen tijde kunt aannemen. In feite heb je niets nodig om mindful te zijn.

Resultaat van de mindfulnesstraining Purmerend

Tijdens dit programma leer je effectief om te gaan met stress. We richten ons op het oefenen van mindfulness; aanwezig zijn in het hier en nu waardoor belemmerende gedachten, emoties en spanning makkelijker kunnen worden losgelaten. Maar daarnaast zorgt het ook voor voe­ding, inspiratie en rust. Er ontstaat een balans tussen spanning en ontspanning waardoor productivi­teit, werkplezier, creativiteit en algeheel welbevinden toeneemt. Kortom een uitstekende, en wetenschappelijk bewezen, techniek om stress te bestrijden.

Programma van de training

Het programma bestaat uit 8 wekelijkse sessies van 2 tot 2½ uur en kenmerkt zich door veel praktische oefening zoals begeleide aandacht- en concentratie oefenin­gen, bewegingsoefeningen, zit- en loopmeditatie en is er elke bijeenkomst ruimte voor het bespreken van ervaringen.

GRATIS introductie workshop

Weet je nog niet zeker of mindfulness iets voor jou is of iets voor jou kan betekenen?
Dan kun je een gratis introductieworkshop volgen. Tijdens deze workshop krijg je informatie over de mindfulness training, doen we een aantal korte oefeningen zodat je zelf kunt ervaren wat mindfulness voor jou kan betekenen en is er uiteraard de mogelijkheid vragen te stellen.

Wanneer: nog niet gepland

Meer info over de mindfulness training in Purmerend

Wanneer: Data op aanvraag
8 weken vanaf 19.30 uur

Waar: Oase Feelgood & Cure Center, Amstellaan 2b, 1442 RX Purmerend
Trainer: Bärbel Müller, gediplomeerd mindfulnesstrainer
Deelnemers: minimaal 4
Kosten: € 310,- inclusief BTW, intake-gesprek, werkboek, oefen CD, thee, gebruik van materialen
Aanmelden: telefoonnummer 06 – 28 57 25 02

Direct contact