mindfulness sneekHan Suelmann
Sneek
telefoon: 058 2884779
mobiel: 06 46332235
Website: han-suelmann-mindfulness.nl

Direct contact

Mindfulnesstraining op open inschrijving

De door mij gegeven mindfulnesstraining is de MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) van Kabat-Zinn, met enkele MBCT elementen.

De prijs bedraagt € 300 (particulier) of € 425 (zakelijk). Inbegrepen zijn, behalve de in totaal negen bijeenkomsten: een intakegesprek (in principe telefonisch), het werkboek en een set meditatie-CD’s. Hoewel er verder in principe geen gesprekken zijn tussen de bijeenkomsten door, is er wel ruimte om indien nodig te bellen. Groepen met open inschrijving zijn te vinden onder agenda.

Vervolgtraining in Sneek

Voor deelnemers die de (basis) mindfulnesstraining hebben gedaan (niet per se bij bij) is er bij tijd en wijle een vervolgtraining. Hierbij horen – tenzij anders vermeld – geen cd’s of werkboek. Vervolgtrainingen liggen qua vorm en inhoud in het verlengde van de standaard mindfulnesstraining, maar details en structuur variëren wat. Voor nadere informatie, zie agenda.

Maatwerk

Voor andere varianten, zoals maatwerk, groepen in organisaties of specifieke doelgroepen, is het beter om contact op te nemen voor overleg.

Stiltedag

Als je al eerder een mindfulnesstraining hebt gevolgd, is het mogelijk mee te doen aan een stiltedag. De kosten zijn € 40, maar voor mijn “eigen” oud-deelnemers slechts € 30.

Mindfulness CD’s

Het is mogelijk de CD-set (van drie CD’s met meditaties) los aan te schaffen. (Kosten €40.) Dit kan bijvoorbeeld aantrekkelijk zijn als je elders de training gevolgd hebt, en wat meer afwisseling in je thuisbeoefening wilt. Zelfstandig beginnen met alleen de CD’s en een boek, zonder dat je de training gedaan hebt, raad ik niet aan.

Er is ook een losse CD met een alternatieve versie van de zitmeditatie. Deze heeft minder begeleiding (en meer stilte) dan de standaardversie. Hij is bedoeld voor mensen die de gebruikelijke versie al vaak gebruikt hebben en inmiddels met wat minder begeleiding toe kunnen, en is te koop voor € 12,50.

Direct contact