mindfulness zutphenLiesbeth van Weelden
Zutphen
0575-511722
Website: https://www.leveneenkunst.nl/

Direct contact


MINDFULNESS TRAINING

Mindfulness training is geschikt voor iedereen die meer ontspanning en rust wil ervaren en  soepeler wil leren omgaan met stress en lastige emoties. Kortom, voor wie meer wil gaan genieten van het leven.
De training is ontwikkeld door de Amerikaanse hoogleraar geneeskunde Jon Kabat-Zinn en combineert elementen uit het Boeddhisme en de Westerse psychologie.
Het is een concrete heldere training die geen beroep doet op religie of ideologie.
Wetenschappelijk onderzoek heeft vastgesteld dat mindfulness effectief is bij o.a. stressklachten, slaapproblemen, ernstige vermoeidheid, chronische pijn, onzekerheid, piekeren, depressieve klachten en angst.
Het verhoogt in brede zin de levenskwaliteit van deelnemers aan de training.

Mindfulness op individuele basis

LEVEN EEN KUNST biedt mindfulness training aan op individuele basis.
Dit betekent:
– starten op elk gewenst moment
– dag en tijd in overleg
– persoonlijke aandacht
Er zijn twee verschillende trainingen. De individuele variant van de klassieke 8-weekse training die bestaat uit 8 bijeenkomsten en Mindfulness Light, een intensieve  kennismaking met mindfulness in de vorm van 4 sessies.

8-weekse training

Dag en tijd in overleg, 8 bijeenkomsten van 75 minuten.
Huiswerk dagelijks 45 minuten.
Locatie: Dieserstraat 21, Zutphen
Kosten: € 450, inclusief 4 cd’s en een werkboek. Een stiltewandeling plus lunch zijn hierbij inbegrepen. Aan het vrijblijvende kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden. Voor minima is reductie mogelijk.

Mindfulness Light

Dag en tijd in overleg, 4 bijeenkomsten van 75 minuten.
Huiswerk dagelijks 20 minuten.
Locatie: Dieserstraat 21, Zutphen
Kosten: € 225, inclusief 1 cd en een werkboek. Een stiltewandeling plus lunch zijn hierbij inbegrepen. Aan het vrijblijvende kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden. Voor minima is reductie mogelijk.